Konyaspor Başkanı Özgökçen tribün liderleri ve grup üyeleriyle buluştu

Konyaspor Başkanı Özgökçen tribün liderleri ve grup üyeleriyle buluştu

Konyaspor'un yeni Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı ve Nalçacı Gençlik Tribün Lideri Ertan Soğancı ile grup üyeleriyle buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı, Nalçacı Gençlik Tribün Lideri Ertan Soğancı ile grup üyelerini ağırladı.

Akşam saatlerinde Konyaspor idari binasında gerçekleşen toplantıda Başkan Fatih Özgökçen, Konyaspor’un menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Fatih Özgökçen, önümüzdeki sezon şehrin bütün dinamiklerinin bir araya gelip güç birliği yapmasının Konyaspor'a büyük bir ivme kazandıracağına dikkat çekerek, “Hepimiz ele ele verip Konyaspor’umuzu layık olduğu yere taşımaya mecburuz. Bu anlamda inşallah tüm Konya kenetlenirse arzu ettiğimiz hedeflere ulaşmamız çok daha kolay olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum