Konyaspor ara vermeden Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

Konyaspor ara vermeden Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

Süper Lig’in 2. haftayı 2-1’lik Başakşehir galibiyetiyle 6 puanla kapatan İttifak Holding Konyaspor, 3. haftada deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Maç 27 Ağustos Cumartesi günü 21.45'te oynanacak

İttifak Holding Konyaspor Süper Lig’in 2. haftasını 2-1’lik Başakşehir galibiyetiyle 6 puanla kapattı. 3. haftada deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Daha önce 27 Ağustos Cuma günü saat 20.30 olarak açıklanan karşılaşmanın başlama saati, TFF'nin internet sitesindeki maç programı bölümünde 21.45 olarak değiştirildi. Karşılaşma Yeni Adana Stadı'nda gerçekleşecek.

Resim

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman çabukluk ve ısınma hareketleri ile başladı.

Resim

Oyuncular antrenmanı 9’a 3 topla oyun ile sürdürdü. Başakşehir maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular ise yenileme çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.