Konyaspor-Antalyaspor maçı öncesi İsmail Kartal'dan yine revizyon

Konyaspor-Antalyaspor maçı öncesi İsmail Kartal'dan yine revizyon

Süper Lig’de 20’nci maçına çıkan Konyaspor, kendi evinde Antalyaspor’u ağırlıyor. Konyaspor’da sakat ve formsuz oyuncular nedeniyle geçen haftadan farklı bir kadro sahada olacak.

İnişli çıkışlı bir grafikle Süper Lig’de yoluna devam eden Konyaspor, kendi evinde Antalyaspor’u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor’a 3-1 mağlup olan Konyaspor’da moraller oldukça bozuk.

Rakip Antalyaspor ise son maçını Trabzon’la oynamış ve 1-1 berabere kalmıştı. Son 4 maçında 4 puan toplayan Antalyaspor ise oldukça moralli.

İki takımın kadroları da açıklandı. Konyaspor’da son 2 haftada ilk onbirde yer alan Diomande bu hafta ilk onbirde yok. Onun yerine sahaya Musa Çağıran çıkıyor.

Konyaspor’un kadrosu şu şekilde: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Barış, Jevtovic, Amir, Musa, Ömer Ali, Cikalleshi, Kravets.

Antalyaspor’un ilk onbir de şu şekilde: Boffin, Bünyamin, Naldo, Kudriashov, Eren, Nuri, Hakan, Fredy, Amilton, Gökdeniz, Jahovic.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum