Konyaspor Akademi Cup 2019 başlıyor

Konyaspor Akademi Cup 2019 başlıyor

Konyaspor Futbol Akademisi tarafından organize edilen ‘Konyaspor Akademi Cup 2019’ 28- 0 Ağustos 2019 tarihlerinde organize edilecek.

 

Konyaspor Futbol Akademisi tarafından organize edilen ‘Konyaspor Akademi Cup 2019’  28- 0 Ağustos 2019 tarihlerinde organize edilecek. Dört kulübün 8 takımla katılacağı ve Tatlıcak Tesislerinde gerçekleştirilecek turnuva 14 ve 15 yaş takımları düzeyinde gerçekleştirilecek. Turnuvaya Konyaspor’un yanı sıra Altınordu, Başakşehir ve Antalyaspor kulüpleri katılacak. Turnuva boyunca karşılaşmaları Genç Milli takım antrenörleri de takip edecek. Tek devreli lig usulüne göre düzenlenecek turnuva maçları sonunda 30 Ağustos günü ödül töreni gerçekleştirilecek.

KONYA TANITILACAK

Konuyla ilgili olarak Konyaspor Futbol Akademisi’ndne yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Futbol Akademimiz tarafından geleneksel hale getirilen Organizasyonun Konya’nın tanıtımı ve Akademi takımlarımızın gelişim sürecine katkıları açısından son derece önem arz ediyor. Organizasyon kapsamında başta Mevlana Müzesi ve Büyükşehir Belediye Stadyumumuz, Konyaspor Müzesi olmak üzere şehrimizin önemli noktalarına misafir takım kafileleri ile turlar gerçekleştirilecek."

Etiketler :