Konya'nın yeni müftüsü  Doç. Dr. Ali Öge cübbesini dualarla giydi

Konya'nın yeni müftüsü Doç. Dr. Ali Öge cübbesini dualarla giydi

Konya İl Müftülüğü görevine getirilen Doç. Dr. Ali Öge devir teslim ve cübbe giyme töreninde dualarla görevine başladı. Öge'ye cübbe ve sarığını görevi devreden Ahmet Poçanoğlu giydirdi

Konya İl Müftülüğü görevine getirilen Doç. Dr. Ali Öge devir teslim ve cübbe giyme töreninde dualarla görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki atama kararlarıyla Konya İl Müftülüğüne getirilen Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Öge, bu gün Konya Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen cübbe giyme töreni ile görevine resmen başladı. İlçe müftüleri ve davetlilerin hazır bulunduğu törende Yeni Konya Müftüsü Öge’ye cübbesini giydirdi, duasını ise eski Konya Müftüleri Şükrü Özbuğday ve Habip Görün yaptı.

Bir Ali Öge dahil 3 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Konya İl Müftülüğü görevini Doç. Dr. Ali Öge’ye devreden Ahmet Poçanoğlu, “İslam dünyası için çok önemli bir şehir olan Konya’da müftülük ifa etmenin şerefini yaşadık. Ali Öge hocamın çalışmalarını her zaman takdirle karşılıyorduk. Bu görevi hakkıyla yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge ise, “Böylesine sorumluluğu ağır ancak şerefi bir o kadar yüce olan bu vazifeye şahsımı layık gören ve bizlere güven ve itimat duyan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Diyanet İşleri başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Hocama ve bütün yöneticilerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Yüce Rabbimiz bu kutlu vazifede bizleri bir an olsun istikametten ayırmasın. Konyalı hemşehrilerimize faydalı olacak hizmetlere muvaffak kılsın” diye konuştu.

Bir Ali Öge, ayakta, çiçek ve iç mekan görseli olabilir

Konya İl Müftülüğü görevini 3 yıldır yürüten Ahmet Poçanoğlu, yaş haddinden dolayı emekliye ayrılmıştı.

Bir Ali Öge, ayakta, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.