Konya'nın ünlü sanatçısı Aşık Salihi vasiyetini açıkladı

Konya'nın ünlü sanatçısı Aşık Salihi vasiyetini açıkladı

Konya'nın ünlü sanatçılarından Aşık Salihi 5 yıl önce yaşamını yitiren Ahmet Özdemir'i anma etkinliğinde vasiyetini açıkladı: "Beni Musalla Mezarlığı'na gömün"

Unutursun Diye, Dayanılmaz bir Çile, Sokak Kadını, gibi bir çok eserin bestekârı Konyalı ünlü Bestekâr (Aşık Salihi) Konya Aydınlar Ocağının düzenlediği Ahmet Özdemir’in vefatının 5. Yıldönümü anma programına katıldı.

ONUN VASİYETİNİ YERİNE GETİREMEDİK

Programda ünlü bestesi “Yanlızım” eserini okuyan Salihi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Yakın dostu yine Konya'nın ünlü sanatçılarından Rıza Konyalı'nın "Konya'ya gelmek istiyorum. Konya sokaklarında gezmek, dolaşmak istiyorum. Ölürsem de Konya'da ölmek istiyorum" sözlerini hatırlatan Aşık Salihi, "80 metrekarelik bir ev ayarlayıp getiremedik" şeklinde konuştu.

VASİYETİNİ AÇIKLADI

Konyalılara vasiyetini ilan eden Aşık Salihi, "Nerede ölürüm bilmiyorum ama beni Konya'ya getirin ve Musalla Mezarlığı'na gömün" diye konuştu.

whatsapp-image-2021-09-08-at-10-21-02.jpegwhatsapp-image-2021-09-08-at-10-21-021.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.