Konya'nın kalbinde son teravih! Bakan Kurum da oradaydı

Konya'nın kalbinde son teravih! Bakan Kurum da oradaydı

Bakan Murat Kurum, son teravih namazını memleketi Konya'da kıldı. Ardından Alaaddin Bulvarı'ndan tarihi Bedesten Çarşısı'na kadar yürüyerek esnaf ve bayram alışverişindeki vatandaşlarla sohbet eden Kurum çocukları da hediyelerle sevindirdi

Ramazan ayına veda ederken tüm İslam coğrafyasında son teravih hüznü yaşandı. Çeşitli etkinliklere katılmak üzere iki gündür memleketi Konya’da bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son teravih namazını Aziziye Camii'nde kıldı, ardından, tarihi Bedesten Çarşısı esnafı ve bayram alışverişindeki vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Konya İl Başkanlığının Teşkilat İftarının ardından Aziziye Camii'ne geçerek vatandaşlarla birlikte 2022 Ramazanının son teravih namazını kılan Bakan Murat Kurum ve beraberindekiler Alaaddin Bulvarı’ndan Tarihi Bedesten Çarşısı’na kadar esnafları ziyaret etti ve bayram alışverişindeki vatandaşlarla sohbet etti. Konyalıların bayramlarını tebrik eden Kurum, çocukları da hediye ettiği oyuncaklarla sevindirdi.

Bakan Murat Kurum, Bedesten'de son sahura hazırlanan esnaf ve vatandaşlarla çay içerek, sohbet etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.