Konya'nın en güzel mesire alanlarından birinde uçurtma şenliği! Şenlik ne zaman, saat kaçta?

Konya'nın en güzel mesire alanlarından birinde uçurtma şenliği! Şenlik ne zaman, saat kaçta?

Konya'nın en güzel mesire alanlarından biri olan Selçuklu Seyir Tepesi 16 Temmuz Pazar günü uçurtma şenliğine ev sahipliği yapacak. 15.00-23.00 saatleri gerçekleştirilecek şenlikte yarışmalara katılan çocuklara sürpriz hediyeler verilecek

Konya'da Selçuklu Belediyesi hafta sonu tatilinde aileleriyle birlikte etkinlik planı yapan vatandaşlar için güzel bir organizasyon düzenleniyor. Geçtiğimiz yaz döneminde Sille Seyir Tepesi'nde gerçekleştirilen ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Seyir Tepesi Uçurtma Şenliği bu Pazar vatandaşlarla buluşacak.

Seyir Tepesine gelen aileler haftanın stresini açık hava ve doğa eşliğinde atarken gün boyu gerçekleşecek birçok etkinlik çocukların yüzünü güldürecek. Katılımın ücretsiz olduğu şenlik 16 Temmuz Pazar günü 15.00-23.00 saatleri gerçekleştirilecek.

seyir-tepesi-ucurtma-senligi-duyuru-2.jpg

Selçuklu Belediyesi etkinlik kapsamında çocuklar için özel aktivite alanları oluşturdu. Usta ekipler tarafından oluşturulan uçurtma atölyesinde büyük küçük her yaştan vatandaş uçurtmalarını yapabilecek. Hava akımının uçurtma için en elverişli olduğu tepede çocuklar kendi elleriyle yaptıkları uçurtmaları gökyüzüne bırakmanın keyfini yaşayacaklar.

Etkinlik kapsamında çeşitli animasyon gösterileri, interaktif ve şişme oyun alanlarında sportif aktiviteler düzenlenecek ve yarışmalara katılım sağlayan çocuklara sürpriz hediyeler verilecek. Akşam programında ise sanatçı Uğur Duman ve orkestrası Türk Halk Müziği repertuarı ile konser verecek.

seyir-tepesi-ucurtma-senligi-duyuru-3.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI'DAN UÇURTMA ŞENLİĞİNE DAVET

Selçuklu'da yaz dönenimin düzenlenecek özel etkinliklerle dolu dolu geçeceğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Geçtiğimiz yıl uçurtmaların gökyüzünü en güzel şekilde süslediği yer olan Sille Seyir Tepesi'nde ilk kez uçurtma şenliği gerçekleştirmiştik ve etkinlik anne, baba ve çocuklarımızdan yoğun ilgi görmüştü. Bu yıl da uçurtma şenliğimizin ilk organizasyonunu gerçekleştireceğiz. Çocuklarımız için gün boyunca eğlenceli aktiviteler hazırladık. Yetişkinlerimizde Konya'mızı en güzel şekilde seyredebilecekleri alanda vakitlerini en güzel şekilde geçirebilecekler. Tüm hemşehrilerimizi şenliğimize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

seyir-tepesi-ucurtma-senligi-duyuru-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.