Konya'nın başkanları tarihi mahallede buluştu!

Konya'nın başkanları tarihi mahallede buluştu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yoğun geçen seçim döneminin ardından tarihi Sille Mahallesi’nde buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, aylardır devam eden Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim çalışmalarının ardından tarihi Sille Mahallesi’nde bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Buluşmadan kareler sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

baskanlar-sillede-3.jpg

Türkiye ve hatta dünyanın kilitlendiği 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde gece gündüz saha çalışmalarıyla takdir toplayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş Başkan Pekyatırmacı’nın ev sahipliğinde Sille’de bir araya geldi. Başkanlar Konya’nın gündemi ve yatırımlarla alakalı konularda istişarelerde bulundular.

baskanlar-sillede-4.jpg

Sille Hükümet Caddesi üzerinde yürüyüş yapan başkanlar burada faaliyet gösteren işletmeleri de ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

baskanlar-sillede-2.jpg

Başkanlar ziyaret kapsamında Selçuklu Belediyesi tarafından Sille’ye kazandırılacak olan ve yapımı devam eden Sille İlkokulu inşaatında da incelemelerde bulundu.

baskanlar-sillede-1.jpg

Sille programı günün anısına başkanların toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

baskanlar-sillede-5.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, buluşmadan bir kareyi "Aramızda kalsın, Sille’deyiz :)" notuyla paylaştı.

baskanlarneredekonya.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.