Konyalı miniklerin ilk oruç heyecanı! Hediyelerini almaya başladılar

Konyalı miniklerin ilk oruç heyecanı! Hediyelerini almaya başladılar

Konya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da ilk kez oruç tutan 7-10 yaş arası 42 bin çocuğu sürpriz hediyelerle sevindiriyor. İlk oruç hediyelerini almaya başlayan minikler büyük sevinç yaşarken, Başkan Altay, hediye dağıtımının devam ettiğini açıkladı

Konya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da ilk kez oruç tutan 7-10 yaş arası 42 bin çocuğu sürpriz hediyelerle sevindiriyor. İlk oruç hediyelerini almaya başlayan minikler büyük sevinç yaşadı.

Resim

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ecdadımızın Ramazan’a güzel bir anı oluşturmak ve çocukları oruca teşvik etmek için örnek davranış sergilediğini hatırlatarak, bu yıl da Ramazan ayında ilk orucunu tutan ve başvuru yapan 42 bin çocuğun sevindirildiğini söyledi.

Resim

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "İlk oruç hediyesi eline ulaşan çocuklarımızın teşekkür paylaşımlarından bazılarını gördüm ve aynı heyecanı yaşadım. Hediyesini alanlar sevincini #İlkorucsevincim etiketi ile paylaşırsa daha kolay görürüz. Sabırsız minik arkadaşlarıma dağıtımın devam ettiğini de söyleyelim" dedi.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum