Konyalı bürokratlar Ankara'da buluştu

Konyalı bürokratlar Ankara'da buluştu

Lütfi Elvan, Lütfü Elvan, Ankara, Bakanı Elvan, Bakan Elvan, Denizcilik, Belediye Başkanı Ak, Mustafa Ak, Halil Etyemez, Türk, İçimizdeki Çocuk, Konya, Siyaset, Kuran

Ulaştırma-Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bürokratların siyasetçilerin hızına ayak uydurması gerektiğini belirterek, "Koşmalıyız, çok çalışmalıyız ki gelişmiş ülkeleri de geçebilelim. Özlemimiz hep bu oldu" dedi.

Elvan, Geleneksel Konyalı Bürokratlar Buluşmasına katıldı. 

Şehrin Türk kültüründe, gönülle eşdeğer olduğunu kaydeden Elvan, her bir şehir için aidiyet duygusunun oluştuğunu belirtti.

Elvan, Konya'nın Türk medeniyetinin kurucu şehirlerinden biri olduğunu vurgulayarak, Konya halkının da hep milletle bütünleştiğini söyledi. Bunun çok önemli bir özellik olduğuna dikkati çeken Elvan, şehrin daima milletin sesi olduğunu dile getirdi.

Elvan, katılımcıların 80-90'ının bürokrat olduğunun altını çizerek, makamların gelip geçtiğini, önemli olanın görevinin hakkını vermek olduğunu ifade etti.

Elvan, bürokratların siyasetçilerin hızına ayak uydurması gerektiğini belirterek, "Koşmalıyız, çok çalışmalıyız ki gelişmiş ülkeleri de geçebilelim. Özlemimiz hep bu oldu. 2000'li yıllardan önce yurt dışına gittiğimizde başımızı kaldıramıyorduk, şimdi ise durum çok farklı. Bununla gurur duymalıyız" dedi.  

Elvan, program öncesinde Ressam Özlem Şeran'ın "İçimizdeki Çocuk" temalı resim sergisinin açılışını da gerçekleştirdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekerek, buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Kuran tilaveti ile başlayan program, fasıl ve yemeğin ardından sona erdi.  

Programa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Konya ve çevre illerin milletvekilleri ile bürokratlar da katıldı.

Etiketler :