Konya'daki kazada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur'un acı haberi baba ocağına ulaştı

Konya'da sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında tıra arkadan çarpan askeri araçta bulunan Malatyalı Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur şehit oldu. Şehit Harun Uğur'un acı haberi Malatya'daki babaocağına ateş gibi düştü

Konya'da yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında tıra arkadan çarpan askeri araçta bulunan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur şehit oldu. Şehidin acı haberi Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki babaocağına ulaştı.

Konya Adana Karayolu'nun 15. Kilometresinde 10.00 sıralarında meydana gelen kazada Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Karapınar Atış Poligon Grup Komutanlığına ait, Piyade Er Mustafa Çitçi idaresindeki askeri kamyonet, A.T.'nin kullandığı 42 ABV 596 plakalı tıra arkadan çarptı.

2 ASKER ŞEHİT OLDU, 2 ASKER YARALI

Kazada Karapınar ilçesinde görevli Malatyalı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur (29) ile Piyade Er Halil Seltan olay yerinde şehit olurken, erler Mustafa Çitçi ile Muhammed Can Öklü de yaralandı.

BABA OCAĞINA TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Kazada şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun'nun acı haberi Battalgazi ilçesi Zafer Mahallesi Tenzile sokakta bulunan baba evine ulaşırken, sokağa ise Türk bayrağı asıldı.

ŞEHİT HARUN UĞUR'UN CENAZE TÖRENİ YARIN

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur'un naaşın Malatya'ya getirildikten sonra yarın Şehir Mezarlığı'nda defnedilmesi bekleniyor.

MSB'DEN ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE

Milli Savunma Bakanlığı, Konya'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan 2 asker için taziye mesajı yayımladı.

msb-konya-sehit-taziye.jpg

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Konya'da meydana gelen trafik kazası sonucu kahraman silah arkadaşlarımız İs. Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ve İkmal Er Halil Seltan şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.