Konya'daki depreme yakalanan ilçe halkı yaşadıklarını anlattı

Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki korkutan depremin ardından ilçe halkı yaşadıklarını anlattı

Konya'nın Tuzlukçu ilçesindeki 4,7 büyüklüğünde depremin ardından, ayrıca saat 18.52'de 4, 18.53'te ise 4,1 büyüklüklerinde birer deprem daha yaşandı.

Depremin yoğun hissedildiği Tuzlukçu'nun Mevlütlü Mahallesi'nde vatandaşlar yaşadıklarını anlattı.

Mevlütlü Mahallesi'nde bazı vatandaşların sokaklara fırladığı görüldü.

Mevlütlü Mahallesi Muhtarı Ramazan Yılmaz, hasta ziyaretinde olduğu sırada depremin meydana geldiğini belirtti.

İlk depremin ardından artçıların yaşandığını ifade eden Yılmaz, "Herhangi mal ve can kaybı yok, göçme, yıkılma yok. Sağ olsunlar kaymakamımız, karakol komutanımız, tüm yetkililer geldi, hepsi burada." diye konuştu.

Vatandaşlardan Mesut Sarı ise arkadaşıyla hayvanları besledikleri sırada bir gürültü duyduklarını dile getirerek, "İlk duyulan sesin üzerinden 3-4 saniye geçtikten sonra sallamaya başladı. Sonrasında tekrar salladı. Mahallemizde herhangi bir hasar yok. Korktuk, tedirgin olduk." dedi.

Halil Özmen de depreme evinin bahçesinde yakalandığını anlatarak, "Bir ses ve uğultuyla köpeklerin, kuşların sesleriyle kaçıştık. Can ve mal kaybı yok." ifadelerini kullandı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar