Konya'daki cinayetin 1'i kadın 3 zanlısı yakalandı!

Konya'da çıkan kavgada silahla vurulan Habib Karakaya hayatını kaybetti. Polis ekipleri bir çok suçtan kaydı olan cinayet şüphelileri Gökhan Ö., Süleyman Ö ve Şerife R.'yi kısa sürede yakaladı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Gökhan Ö. tutuklandı

Konya'nın Meram ilçesinde çıkan kavgada silahla vurulan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri çok sayıda suçtan kaydı bulunan 1'i kadın 3 cinayet şüphelisini kısa sürede yakaladı. Adliyeye sevk edilen katil zanlılarından Gökhan Ö. tutuklanırken, iki şahıs serbest bırakıldı.

Emniyetten alınan bilgiye göre olay, 19 Ağustos Cuma günü saat 22.00 sıralarında Konya’nın Meram İlçesi Toprak Sarnıç Mahallesi'nde meydana geldi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada Habip Karakaya (33) silahla vuruldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede Habip Karakaya'nın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

KIRMIZI RENKLİ ARAÇ DETAYI

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda şüpheli 3 şahsın olay yerine kırmızı renkli bir araçla geldikleri, maktül şahısla aralarında tartışma yaşandığı devamında Habip Karakaya'nın tabanca ile vurulup öldürüldüğü anlaşıldı.

Cinayet Büro Amirliğince olayın aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarının devamında şüpheli şahısların kimlik bilgileri ve kullandıkları araç tespit edilerek kısa sürede yakalandı.

SUÇ KAYITLARI KABARIK ÇIKTI

Şüpheli şahıslar Gökhan Ö. (25) çeşitli suçlardan 8 adet kaydı mevcut, Süleyman Ö. (39) çeşitli suçlardan 7 adet kaydı mevcut, Şerife R. (28) çeşitli suçlardan 7 adet kaydı mevcut, isimli şahıslar olayda kullandıkları tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Gökhan Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer iki şahıs serbest bırakıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.