Konya'daki cinayete neden ırkçı saldırı diyorlar? Öldürülen Dedeoğlu ailesinin üyeleri hakkında bilinmeyenler

Konya'daki cinayete neden ırkçı saldırı diyorlar? Öldürülen Dedeoğlu ailesinin üyeleri hakkında bilinmeyenler

Diriliş Postası Yazarı Ramazan Yaşar Konya'da yaşanan Dedeoğlu cinayetini ele aldı. Yaşar yazısında ilginç detaylara yer verdi.

Türkiye'de gündemin sırasına yerleşen ve bazı kesimler tarafından ırkçı saldırı olarak tanıtılmaya çalışılan 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili Diriliş Postası Yazarı Ramazan Yaşar'dan çarpıcı bir yazı geldi.

Öldürülen ailenin üyelerinden bazılarının AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'na mensup olduğunun altını çizen Yaşar, ırkçı saldırı sloganının iktidar partisinden oy devşirme çalışması olduğunu iddia etti.

RAMAZAN YAŞAR YAZISINDA ŞU GÖRÜŞLERE YER VERDİ:

Türkiye’de muhalefet partilerinin koca koca liderleri “utanmadan” sürekli “yalan” söylüyorlar. Akıllarınca iktidar partisinden seçmen çalmaya çalışıyorlar.

İki hafta önce Konya’da yedi kişi hunharca katledildi biliyorsunuz. Öldürülen aile bireylerinin Kürt olmasını fırsat bilen PKK ve siyasi ayağı anında “en büyük silahları” olan “yalana” sarıldı.

HDP ve PKK yandaşları, “Türkler, Kürtleri öldürdü” “yalanıyla” provokasyona devam ediyorlar.

Oysa öldürülen ailede baba ve bir kızı AK Parti Meram İlçe Teşkilatına üyeydi. Yani ailenin HDP ile hiçbir ilgisi yok!

KÜRT ÇOCUKLARINI ÖLÜME GÖNDEREN HDP, ÖLDÜREN PKK’DIR

Konya’daki cinayetlerden sonra HDP’nin eş başkanları ve parti sözcüleri koro halinde; “Türkler, Kürtleri öldürdü” algısı oluşturmaya çalıştılar.

Benim için etnik kökenin hiçbir önemi yok ama PKK ve HDP bunu kaşımaya çok meraklı ya onların mantığından hareketle şimdi ben de bazı şeyler yazayım ve sorayım…

Zaza kökenli Pervin Buldan, Kürtleri kimin, neden öldürdüğünü hatırlamak için hafızamızı biraz geriye saralım mı?

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.