Asker eğlencesi kanlı bitti: 1'i ağır 5 yaralı

Asker eğlencesi kanlı bitti: 1'i ağır 5 yaralı

Seydişehir ilçesindeki asker eğlencesinde çıkan kavgada bıçaklar kullanıldı. Olayda 5 kişi yaralandı, biri hayati tehlike taşıyor.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan Yenicami Mahallesi'nde düzenlenen bir asker eğlencesi, iki grup arasında çıkan bir tartışmanın ardından şiddetli bir kavgaya dönüştü. Olayda toplam 5 kişi bıçakla yaralandı.

Konya'daki kavgada 5 kişi yaralandı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgada yaralanan N.A, E.G, A.A, E.S. ve E.A. isimli şahıslardan N.A.'nın hayati tehlike taşıdığı belirlendi.

Ağır yaralı şahıs başka hastaneye sevk edildi

N.A., Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından daha ileri tedavi için başka bir hastaneye sevk edildi.

Kavganın neden çıktığı ve taraflar arasındaki ilişkinin ne olduğu henüz bilinmiyor. Olayla ilgili olarak polis, soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.