Konya’da yol kenarında güpegündüz yapılan fuhuşu şikayet eden vatandaşa CİMER’den cevap

Konya’da yol kenarında güpegündüz yapılan fuhuşu şikayet eden vatandaşa CİMER’den cevap

Konya’da bir vatandaş şehri batı illerine bağlayan İstanbul Yolu üzerindeki Akşehir ilçesinde yol kenarında fuhuş yapıldığı ihbarında bulundu. CİMER’den cevap geldi.

Akşehir ilçesi sınırları içerisinde fuhuş yapıldığını gören bir vatandaş durumu Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne bildirdi.

Memleket.com.tr’ye ulaşan vatandaş 30 Ağustos 2021 tarihinde öğle saatlerinde Afyon ilinden Konya’nın Akşehir ilçesine girişte tır şoförlerinin fuhuş yapan kadınlar tarafından durdurulduğunu gördü.

Bunun üzerine CİMER’e başvuruda bulunan vatandaşa cevap geldi.

Vatandaş yazdığı ihbar metninde şu cümleleri kullandı: 30.08.2021 tarihinde öğle vakti Afyon ilinden Akşehir ilçesine yaklaşırken yol kenarında 2 tır aracı yola fuhuş amacıyla durdurulmuştu. Bir kadından da gelen araçları fuhuş amacıyla durdurmak için bekliyordu. Biz bu durumdan razı değiliz. Bu çirkin işin sonlandırılması için adli işlem yapılmasını ve güvenlik görevlilerinin Akşehir ilçesi yol güzergahında devriyelerini arttırmasını istirham ediyoruz.

Vatandaşın yazdığı ihbara CİMER’den yanıt gecikmedi. CİMER yazdığı cevapta “02.09.2021 tarihinde yapmış olduğunuz başvurunuz Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne iletilmiştir. Ekiplerimiz belirttiğiniz hususla ilgili olarak sorumluluk alanında çalışmalarını sürdürmektedir” cümleleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum