Konya'da yarın yağmur var mı? 17 Eylül 2021 tarihinde hava nasıl olacak?

Konya'da yarın yağmur var mı? 17 Eylül 2021 tarihinde hava nasıl olacak?

Konya'da 2 gündür devam eden yağışlar adeta ilaç gibi geldi. Şehir genelinde görülen yağışlar su kaynaklarına çok etki etmese de ilerisi için umut vadetti. Peki Konya'da 17 Eylül tarihinde yağış olacak mı?

Konya'da kurak geçen yaz mevsiminin hemen ardından Eylül ayının ilk günlerinde yağan yağmurlar 2 haftalık aradan sonra kendini yeniden gösterdi.

Şehir genelinde görülen yağışlar su kaynaklarını fazla etkilemese de Konya'nın önümüzdeki mevsimler için umutlanmasını sağladı.

HAVA NASIL OLACAK?

Yağmurlu günleri geride bırakacak olan Konya'da 17 Eylül Cuma tarihinden itibaren bulutlar semayı terkediyor. Hava sıcaklığının belirgin derecede artmayacağı Konya'da Cuma gününden itibaren haftasonu dahil hava az bulutlu ve açık olacak.

Cuma günü Konya'da hava sıcaklığı gündüz saatlerinde 22 derecelerde seyredecek. Gece saatlerinde de Konya'da hava sıcaklığı 12-13 derece aralığında olacak. Ancak Cumartesi günü gece saatlerinde şehirde sıcaklık 9 derecelerde seyredecek.

NE KADAR YAĞIŞ DÜŞTÜ?

Konya'ya yağan yağmur şehir genelinde etkisini gösterdi. Bazı ilçelerde su basma olayları görüldü. Kazaları da beraberinde getiren yağışlar en çok Konya'nın Hadim ilçesine yaradı. İlçeye 25,4 milimetre yağış düştüğü raporlara yansıdı.

konya-yagis-001.jpg15-eylul-yagis.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.