Konya'da yağmur duası! Çayırbağı'nda eller semaya rahmet ve bereket için açıldı

Konya'da yağmur duası! Çayırbağı'nda eller semaya rahmet ve bereket için açıldı

Konya'da yağışlardan uzak mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeni ile kuraklık tehtidi giderek artarken cuma namazı için saf tutan vatandaşlar yağmur duası yaptı. Çayırbağı Mahallesinde eller semaya rahmet ve bereket için açıldı

Konya'da Ocak ayının son haftasına girilmesine rağmen beklenen kış mevsimi henüz gelmedi. Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar ve henüz yağış alınamaması sebebiyle tarımın başkenti Konya'da çitçiler kara kara düşünürken yağmur duaları da art arda yapılmaya devam ediyor.

cayirbagidua.jpg

Konya'nın Meram İlçesinde bugün cuma namazı için camilerde toplanan vatandaşlar yağmur duaları da yaptı. Çayırbağı İmam Hatip Orta Okulu ve Çayırbağı Kur'an Kursu bahçesinde saf tutarak cuma namazı kılan Konyalılar Allah'tan rahmet ve bereket diledi.

cayirbagi.jpg

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da Çayırbağı'nda düzenlenen yağmur duasına katıldı. Başkan Mustafa Kavuş, "Bu kışı maalesef, yağışlardan uzak, mevsim normallerinin dışında geçiriyoruz. Meramlı hemşehrilerimizle birlikte Çayırbağı Kur’an Kursu’ndaki yağmur duasında bir araya geldik. Bu mübarek ayların hürmetine Rabbim dualarımızı kabul buyursun" dedi.

cayirbagii.jpg

cayirbagiyagmurduasi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.