Konya'da yağışla beraber kazalar da arttı

Konya'da yağışla beraber kazalar da arttı

Konya'da etkili olan yağışlar şehirde trafik kazalarını artırırken, yetkililer sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Konya'nın uzun zamandır hasret kaldığı yağışlar, beraberinde trafik kazalarını da getirdi. Meteoroloji'nin tahminlerine rağmen sürpriz yağışlar, dikkatsiz sürücülerin kaza yapmasına neden oldu.

1.jpg

Gece boyunca şehir genelinde yaşanan kazalar, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yoğun çabalarıyla kontrol altına alındı.

2.jpg

Özellikle Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Ana arterler ve caddelerde meydana gelen onlarca maddi hasarlı kaza, şehir trafiğini olumsuz etkiledi.

3.jpg

Kadınhanı'nda kaza: 15 yaralı

Kadınhanı ilçesinde ise traktöre çarpan minibüs ile işçi servisinin devrilmesi sonucu toplamda 15 kişi yaralandı.

4.jpg

Sabahın erken saatlerinde yoğunluğun devam ettiği görüldü. Araç kuyrukları kilometrelerce uzanırken, bazı bölgelerde yaşanan trafik kazaları da trafik akışını aksattı.

6.jpg

Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve hızlarını ayarlamaları konusunda uyarıda bulunuyor.

7.jpg

Meteoroloji İşleri, yağışların gün boyunca devam edeceği konusunda tahminlerini güncelledi.

8.jpg

Bu durumda sürücülerin, yağışlı hava koşullarına uygun bir şekilde hareket etmeleri ve güvenli sürüş pratiklerini benimsemeleri önem arz ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.