Konya'da yağan kardan eser kalmadı! Yeni kar yağışı herkesin temennisi

Konya'da yağan kardan eser kalmadı! Yeni kar yağışı herkesin temennisi

Türkiye'nin belli bölgelerinde ve Konya'da geçtiğimiz Aralık ayında yağan kar şehrin yüzünü güldürdü. Sınıra kadar dayanan ve tekrarlanmayan yağışların tekrar gelmesi herkesin temennisi oldu. Eski kardan ise eser kalmadı.

Aralık ayının son günlerinde yağan kar yağışı Konya'da herkesin yüzünü güldürdü. Şehrin tamamında etkili olan kar yağışı uzun süre şehirden kalkmadı.

Hava sıcaklıklarının yer yer eksi 12 dereceye kadar indiği Konya'da soğuk günler ise geride kalmış görünüyor. Hava sıcaklıkları hissedilir derecede arttı. Yeni haftada sıcaklıkların 15 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Konya'da yeni hafta kar beklenmiyor.

KONYA'DA HAVA NASIL OLACAK?

04 Ocak 2022 Salı: Hava sıcaklığı sabah saatlerinde 2 derece civarında olacak. Sabah saatlerinde sis olayı beklenmiyor. En yüksek hava sıcaklığının ise 13 derecelere kadar çıkacağı bildirildi.

05 Ocak 2022 Çarşamba: Sabah hava sıcaklığı yine 2 derece olacak. Şehir genelinde sis olayları beklenirken hava sıcaklığı da 15 derece civarında bekleniyor.

06 Ocak 2022 Perşembe: Günün ilk ışıklarıyla birlikte Konya'da hava sıcaklığının 6 derece civarında olacağı tahminler arasında. Güneşli ve açık bir havanın beklendiği şehirde sıcaklık 14 dereceye kadar çıkacak.

07 Ocak 2022 Cuma: Perşembe gününün bir kopyasının yaşanacağı günde yağmur yağacağı tahminler arasında yerini aldı.

konya-hava-durumu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.