Konya'da uyuşturucu tacirlerine ağır darbe: Teslimat anında suçüstü yakalandılar

Konya'da Narkotik Ekipleri uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenledi. İki ayrı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından Konya'ya uyuşturucu madde getirmeye çalışan suç şebekelerine karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda, şehirde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik önemli bir operasyon düzenlendi.

a1.jpg

Narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir aracı Karatay İlçesi'nde izledi. Teslimat anında suçüstü yakalanan 2 kişi gözaltına alındı. Bu operasyon sırasında araçta yapılan aramalarda bin 46 gram kokain maddesi ele geçirildi.

a2.jpg

Aynı gün içinde Karatay İlçesi'nde gerçekleşen başka bir operasyonda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 bin 400 adet uyuşturucu hap maddesi ve büyük miktarda suç unsuru para, dolar ve altına el koydu. Bu operasyonda da 4 kişi gözaltına alındı.

a3.jpg

Gözaltına alınan 6 şüpheli, uyuşturucu ticareti yapma, nakletme ve kullanma suçlarından emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Konya Emniyet Müdürlüğü, gençleri uyuşturucu maddelerin zararlarından korumak için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.