Konya'da uyuşturucu operasyonu! Ev ve iş yerinde kilolarca kenevir yetiştiren iki kişi yakalandı

Konya'da uyuşturucu operasyonu! Ev ve iş yerinde kilolarca kenevir yetiştiren iki kişi yakalandı

Konya’nın Yunak İlçesinde ev ve iş yerinde saksılarda uyuşturucu üreterek piyasaya sürdüğünü tespit edilen iki şahıs yakalandı. Zanlılardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya’nın Yunak İlçesinde saksılarda uyuşturucu üreterek piyasaya sürdüğünü tespit edilen iki kişi yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılardan S.A. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, Ö.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAKSIDA UYUŞTURUCU ÜRETİMİ

Konya Yunak'ta zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken bir kişi tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Yunak İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında iki şahsın, saksılarda uyuşturucu üreterek piyasaya sürdüğünü tespit etti.

EV VE İŞ YERİNE OPERASYON

Yunak İlçesi Karataş Mahallesinde saat 15.30 sıralarında tespit edilen adrese operasyon düzenleyen ekipler, yapılan detaylı aramalar neticesinde evde, evin müştemilatında ve şahısların iş yerinde 3.5 kg. (142 kök) hint keneviri, 105 gram hint keneviri tohumu ve 356 gram kurutulmuş hint keneviri ele geçirdi ve 2 şüpheli gözaltına alındı.

2 GÖZALTI 1 TUTUKLAMA

Gözaltına alınan Ö.İ. ve S.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından hakim karşısına çıkan Ö.İ. tutuklanarak cezaevine gönderilirken S.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.