Konya’da uyuşturucu operasyonu! 2 ev ve 4 araçtan zehir fışkırdı, 13 gözaltı

Konya'da polisin uyuşturucu satıcıları ve torbacılara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarda 26 bin 900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin maddesi ve bir miktar uyuşturucu hammaddesi ile yakalanarak gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi

Konya’da Narkotik ekipleri, gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu sürenlere ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına göz açtırmıyor. Konya’nın merkez ilçelerinde Narkotik Şube ekiplerince 2 ev ve 4 araçta yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 13 şüpheli gözaltına alındı.

konya-uyusturucu.jpg

NARKOTİKTEN KENT MERKEZİNDE YOĞUN ÇALIŞMA

Konya'da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarda 26 bin 900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin maddesi ve bir miktar uyuşturucu madde üretiminde kullanılan ham madde ele geçirildi.

konya-uyusturucu3.jpg

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, gençleri zehirlemek için uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede, merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi, Hacıibalı Mahallesi, Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi ve Beyhekim Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 2 ev ve 4 araçta arama yapıldı.

konyauyusturucuuu.jpg

13 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yapılan aramalarda, 26 bin 900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin maddesi ve bir miktar uyuşturucu madde üretiminde kullanılan ham madde ele geçirildi. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak" suçlarından gözaltına alınan 13 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"ZEHİR TACİRLERİYLE MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK!"
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, zehir tacirleriyle yapılan kararlı mücadelenin sokaklar temizlenene kadar aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.

konya-uyusturucu2.jpg

emniyetuyusturucu.jpg

konya-uyusturucu4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.