Konya'da tramvaydan kedi kurtarma operasyonu! Mutlu sonla bitti

Konya'da akşam saatlerinde durakta bekleyen tramvayın motor bölümüne giren kediyi fark eden vatandaşlar ve itfaiye seferber oldu. Uzun uğraşlar sonucu sağ salim çıkarılan yavru kediyi durakta bir genç kız sahiplenerek bağrına bastı

Konya'da Nalçacı tramvay durağı akşam saatlerinde bir anda hareketlendi. Durakta bekleyen tramvayın motor bölümüne giren kediyi fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu sağ salim kurtarılan minik kedi, duraktaki bir genç kız tarafından sahiplenilerek yeni yuvasına kavuştu.

DUYARLI VATANDAŞLAR VATMANI UYARDI

Olay, akşam saatlerinde Konya'nın Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Nalçacı tramvay durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selçuk Üniversitesi-Alaaddin hattı seferini yapan tramvay, Nalçacı durağında yolcu indirip aldığı sırada bir yavru kedinin tramvay altına girdiğini gören vatandaşlar vatmanı uyardı.

Vatman tramvayı hareket ettirmezken, seferler de bir süre durdu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yavru kedi kaçtığı yerden çıkartıldı. Çıkartılan yavru kedi durakta bulunan bir genç kız tarafından sahiplenildi. Kurtarma işleminin ardından tramvay seferine devam etti.

"GÜZEL ŞEHİRSİN KONYA"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olayı sosyal medya hesabından böyle paylaştı: Akşam saatlerinde tramvay altına giren kedi yavrusunu çıkarmak için itfaiyemiz ve hemşehrilerimiz seferber oldu. Uzun uğraş sonucu kedi yavrusu çıkarıldı ve hemen orada genç arkadaşımız sahiplendi. Güzel şehirsin Konya, güzel insan Konyalılar. Şükür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.