Konya'da Toprak Mahsülleri Ofisi 'Ürün Satış Yeri’ hizmete girdi

Konya'da Toprak Mahsülleri Ofisi 'Ürün Satış Yeri’ hizmete girdi

Artan fiyatlara karşı tüketiciye daha hızlı ulaşmak ve piyasa regülasyonunun yapılması amacıyla hizmet verecek olan Toprak Mahsülleri Ofisi ‘Ürün Satış Yeri’ Konya'da bugünden itibaren kapılarını açtı

Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Konya ‘Ürün Satış Yeri’ bu günden itibaren hizmete girdi.

Toprak Mahsülleri Ofisi Konya Başmüdürlüğü bünyesinde kurulan ‘Ürün Satış Yeri’ Ferhuniye Mahallesi Ulaşbaba Caddesi’nde bulunan Beşyol mevkiinde 6 Aralık Pazartesi tarihinden itibaren kapılarını vatandaşlara açtı.

Piyasa regülasyonunun yapılması amacıyla hizmet verecek olan markette nohut, mercimek, pirinç, fındık ve fındık ürünlerinin satışları gerçekleştirilecek.

Daha önce TMO Konya Başmüdürlüğü’nde gerçekleştirilen satışlar, vatandaşların daha kolay ve daha rahat ulaşabilmeleri amacıyla bundan sonra bu marketten yapılacak. Market sayesinde Konyalılar ucuz ve kaliteli ürünlere artık çok daha yakın olacak.

Toprak Mahsülleri Ofisi ‘Ürün Satış Yeri’ açılışının yapıldığı 6 Aralık 2021 Pazartesi tarihinden itibaren Konyalıları kaliteli ürün ve cazip fiyat ağırlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.