Konya’da silahlı arazi kavgasında 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı! Yakınları hastaneye akın etti

Konya'nın Ereğli ilçesinde İddiaya göre, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali D. ve Engin Y. hayatını kaybetti, Samet G. ağır yaralandı. Ölü ve yaralıların yakınları hastaneye adeta akın etti

Konya'nın Ereğli ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kavganın arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı öğrenildi.

ÜÇ KİŞİ SİLAHLA YARALANDI

Olay, Konya'nın Ereğli ilçesi Hortu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, arazi anlaşmazlığı kavgasında 3 kişi silahla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri harekete geçti.

İKİ KİŞİ HASTANEDE CAN VERDİ!

Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılırken, Ali D. ve Engin Y. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Konya’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

AĞIR YARALANAN ŞAHIS KONYA'YA SEVK EDİLDİ

Yaralılardan durumu ağır olan Samet G. ise Konya'ya sevk edildi. Yaralıların hastaneye getirilmesinin ardından çok sayıda yaralı yakını hastaneye akın etti.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ve jandarma ekipleri hastane çevresinde güvenlik tedbirlerini artırdı. Olayla ilgili 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor..

Konya’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.