Konya'da sanatsever öğrenciler tarafından kurulan Sanrı Yapım 'İnsanlık' çocuk oyunuyla sahnede

Konya'da sanatsever öğrenciler tarafından kurulan Sanrı Yapım 'İnsanlık' çocuk oyunuyla sahnede

Konya'da sanatsever öğrenciler tarafından kurulan Sanrı Yapım sahnelerine 'İnsanlık' oyunu ile çocuklar ve büyüklerin beğenisini topladı

Konya'da sanatsever öğrenciler tarafından kurulan Sanrı Yapım sahnelerine "İnsanlık" oyunu ile devam ediyor.

Daha önceleri "Sanrı", "Duygu" ve sanat geceleriyle aldıkları sahnelere bir yenisi "İnsanlık" adlı oyunu ile sahnelendi. Sanrı Yapım'ın "İnsanlık" oyunu daha önceki tiyatro oyunlarının aksine bir çocuk oyunu.

Oyunda Çakmaktaşlar'dan tanıdığımız Fred Çakmaktaş, Temel Reis çizgi filminden Temel Reis, Lucky Luke adıyla da bilinen Red Kit, en ünlü video oyun karakterlerinden biri olan Süper Mario ve onun hep kurtarmaya çalıştığı Prenses Peach, Scooby-Doo'dan tanıdığımız Daphne ve Shaggy, Pinokyo'nun babası Geppetto karakterlerini içeriyor.

Çocuklar tarafından da çokça sevilen ve büyük beğeni toplayan oyun da yine diğer oyunların aksine şimdilik yalnızca bir kez sahnelendi.

Oyun sonrasında karakterlerle fotoğraf çektiren ve karakterlerin verdiği konserleri dinleyen çocuklar eğlenceye doyamadı. Sanrı Yapım'ın projelerini instagram üzerinden @sanriyapim hesabından takip edebilirsiniz.sanri-1.jpeg

sanri-2.jpegsanri-3.jpegsanri-5.jpegsanri-4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.