Konya'da sahte alkol üreten şahıs suç üstü yakalandı

Konya'da sahte alkol üreten şahıs suç üstü yakalandı

Konya'da sahte alkol ürettiği tespit edilen bir kişi, 25 litre kullanıma hazır alkol, 40 litre kadar mayalanmış şarap, 50 litre incir mayası, 80 kilogram kuru incir ve alkol damıtma düzeneği ile suç üstü yakalandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde, sahte alkol ürettiği iddia edilen bir kişi, kullanıma hazır alkol ve alkol damıtma düzeneği ile birlikte suç üstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Akşehir ilçesine bağlı Gölçayır mahallesinde sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen R.A'nın (63) ev ve eklentilerinde, mahkeme kararı ile arama yaptı.

Yapılan aramada, 25 litre kullanıma hazır alkol, 40 litre kadar mayalanmış şarap, 50 litre incir mayası, 80 kilogram kuru incir ve 1 adet alkol damıtma düzeneği ele geçirdi. Malzemelere el konulurken şüpheli şahıs ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.