Konya'da polise ve etrafa silahla ateş açan şahıs böyle ele geçirildi

Konya'da polise ve etrafa silahla ateş açan şahıs böyle ele geçirildi

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde polise ateş açan şüpheli nefes kesen takiple yakalandı. Olay esnasında etrafa ateş açan şahsın silahından çıkan mermiler esnafların işyerlerine saplandı.

İki gece önce merkez Konya'nın Karatay ilçesi Ankara Caddesi Belh Kavşağında polis ekibine silahla ateş ederek kaçan şüpheli aranıyordu.

Kamera görüntülerinden ismi ve adresi belirlenen şüpheli Hamza T., Selçuklu ilçesinde gözaltına alınacağı sırada silahla polis ekiplerine direndi.

Başına dayadığı silahı zaman zaman polislere de yönelten şüpheli ateş açınca, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Celali Sokak'tan yaya olarak kaçan Hamza T., beyaz bir minibüse binerek bölgeden uzaklaşmak istedi.

Şüphelinin kaçtığı beyaz minibüs Şair Seyfi Sokak'ta terk edilmiş halde bulundu. Yaya takip Rauf Denktaş Caddesi'ne kadar devam etti.

İddialara göre başka bir aracı gasp eden şüpheli, kaçısını sürdürdü. Söz konusu araç Çağpınar Sokak'ta yine terk edilmiş olarak bulundu.

Şüpheli en son elindeki silahla Fatih Işıklar Mahallesi'ne koşarken görüldü. Polis, şüpheliyi bir apartmanda kıstırarak etkisiz hale getirdi.

konya-catisma.jpgkonya-catisma-2.jpgkonya-catisma-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.