Konya'da oyuncak kargosundan uyuşturucu çıktı! 1 tutuklama

Konya’da Narkotik ekiplerinin Selçuklu'da kargo firmasında yaptığı aramada, bir paketin içerisinde oyuncakların içine gizlenmiş 450 gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi, çıkaırldığı mahkemece tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu ile mücadelesi aralıksız devam ediyor. Zehir tacirleri polisin kıskacından kurtulabilmek için her yolu deniyor. Kentteki son operasyon bir kargo firmasına yapıldı.

Konya’da Narkotik ekiplerinin kargo firmasında yaptığı aramada, bir paketin içerisinde oyuncakların içine gizlenmiş 450 gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konya’dan kargo şeklinde uyuşturucu gönderileceği şüphesi üzerine Selçuklu İlçesindeki bir kargo şirketinde arama yaptı.

kargo-uyusturucu.jpg

OYUNCAKLARIN İÇİNE ZULALANMIŞ UYUŞTURUCULAR POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Ekipler, kargo paketleri arasında tespit ettiği bir oyuncak paketini açtı. Paket içerisinde yapılan incelemede oyuncakların arasında bulunan bir su tabancasının su haznesine ve dijital Tv kutusunun içine gizlenmiş vaziyette 450 gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi. Kargo şirketine, oyuncak paketini verdiği tespit edilen Abdullah A. Yakalanarak gözaltına alındı.

kargo-oyuncak-uyusturucu.jpeg

Narkotik ekiplerince gözaltına alınan şahsın evinde yapılan aramalarda da bir miktar Metamfetamin Maddesi, Uyuşturucu Hap ve Esrar Maddesi ele geçirildi.

ZEHİR TACİRİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan Abdullah A. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma, Nakletme ve Kullanma suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.