Konya'da otomobil ile motosikletli kurye çarpıştı! Kaza anı böyle görüntülendi

Konya'da otomobil ile motosikletli kurye çarpıştı. Motosikletin paramparça olduğu kazada 19 yaşındaki sürücüsü yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasınca böyle görüntülendi

Konya'nın Kulu ilçesinde otomobil ile motosikletli kuryenin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Konya'nın Kulu ilçesi Yeni Mahalle Kozanlı yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ferdi D.'nin kullandığı 70 AE 399 plakalı otomobil ile evlere sipariş yemek götüren kurye Ferhat İ.'nin (19) kullandığı motosiklet ile çarpıştı.

MOTOSİKLET PARAMPARÇA OLDU

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet yola savrularak parçalandı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerine çağrılan ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

100.jpg

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde motosiklet ile otomobilin çarpışması, motosikletin savrulması yer alıyor.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.