Konya'da muştalı saldırı! Üniversite öğrencisi hastaneye kaldırıldı

Konya'da muştalı saldırı! Üniversite öğrencisi hastaneye kaldırıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 19 yaşındaki üniversite öğrencisi, tartıştığı şahsın muştalı saldırısı sonucu başından ve elinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra motosikletiyle kaçan M.B. ise, kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde iddiaya göre önceden aralarında husumet bulunan şahıs 19 yaşındaki üniversite öğrencisine muşta ile saldırdı. Başı ve elinden yaralanan genç adam hastaneye kaldırıldı. Motosikletli saldırgan ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Konya’nın Beyşehir ilçesi Bademli Mahallesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki üniversite öğrencisi S.Y.D., aralarında husumet olduğu ileri sürülen M.B. ile tartıştı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.B., yanındaki muştayla saldırdığı S.Y.D.’yi başından ve elinden yaraladı.

Yaralanan genç, 112 sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olaydan sonra motosikletiyle kaçan M.B. ise, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

mustali-saldiri.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.