Konya'da Milli Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı! 8 Ekim’e kadar sürecek

Milli Savunma Bakanlığı, Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üst Komutanlığı'ndaki Milli Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı'ndan görüntüler paylaşarak, tatbikatın 8 Ekim'e kadar devam edeceğini açıkladı

Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda tatbikatlar sürüyor. Haziran ayındaki Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi ve 6-17 Eylül'deki TURAZ ŞAHİNİ-2021 Tatbikatı'nın ardından şimdi de Millî Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı icra ediliyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Milli Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı'ndan görüntüler paylaşarak, tatbikatın 8 Ekim'e kadar devam edeceğini duyurdu.

MSB sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi ve 6-17 Eylül'deki Turaz Şahini-2021 Tatbikatı'nın ardından şimdi de Milli Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı'nın icra edildiğini duyurdu.

MSB'nin sosyal medya hesabından tatbikata dair görüntüler paylaşılarak şu ifadelere yer verildi:

"Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs K.lığımızda tatbikatlarımız sürüyor. Haziran ayındaki Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi ve 6-17 Eylül'deki TURAZ ŞAHİNİ-2021 Tatbikatı'nın ardından şimdi de Millî Anadolu Ankası-2021 Tatbikatı'nı icra ediyoruz. Tatbikat 8 Ekim'e kadar devam edecek."

s.jpg

tattt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.