Konya'da Koronavirüs Vakaları Tehlikeli Şeklide Artıyor

Konya'da Koronavirüs Vakaları Tehlikeli Şeklide Artıyor

Konya'da artan koronavirüs vakalarının artışı tehlikeli boyuta çıktı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Dr. Leyla Şahin Usta Bu konuya parmak basarak basın açıklaması yaptı. Usta açıklamada Konya'da artan vakalar bizi endişeye sevk etmektedir dedi.

Konyadaki artan koronavirüs vakalarının artışı üzerine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta Konya için endişe duyduğunu söyledi.

Usta; "Konyamız'da son günlerde artan koronavirüs vakaları bizi endişeye sevk etmektedir. Hemşehrilerimizden yeni normal sürecinde çok dikkatli olmalarını rica ediyorum" dedi. 

Salgın tamamen ortadan kalkana kadar belirlenen tedbirler sıkı sıkıya uymak mecburiyetinde olduğumuzu ve bu sürece alışmamız gerektiğini unutmayalım.

BAŞTA MASKE-SOSYAL MESAFE - TEMİZLİK 

Usta, Başta maske - sosyal mesafe - temizlik kurallarını yeni süreçte hayatımızın merkezine koyalım. Cumhurbaşkanımızın dün açıklamış olduğu yeni kararlarda bir taraftan ekonomik üretimin devam etmesini öngörürken diğer taraftan insan sağlığının her şeyin  önünde olduğu ısrarla vurgulanmıştır.

Kendimizin ve sevdiklerimizin geleceğini düşünerek Covid-19 tedbirlerine uygun adım atmamız bir zarurettir dedi.

Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, kurallara uygun şekilde çalışarak ve üreterek en kısa zamanda bu musibetten kurtulmak için  Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik kurallarına tam uymayı her hemşehrimizden rica ediyorum.   

Unutmayalım ki eskisi gibi yakın olmak için daha zamana ihtiyacımız var. En son insanımız iyileşene kadar hepimiz iyileşemeyiz. dedi

leyla.jpeg

Etiketler :