Konya’da konser tadında sohbet

Konya’da konser tadında sohbet

Ünlü modacı Neslihan Yargıcı, sunucu ve eski milli basketbolcu Neslihan Yavuzcan ve ünlü pop müzik sanatçısı Yeliz’in birlikte sunduğu ‘Bu Zamanda Yok Böyle Ramazan’ M1 Konya Merkez AVM’de, bulunan ziyaretçilere muhteşem bir eğlence yaşattılar.

M1 Konya Merkez AVM’de konser tadında bir sohbet programı geride kaldı. Ünlü modacı Neslihan Yargıcı ve sunucu ve eski milli basketbolcu Neslihan Yavuzcan’nın Osmanlı zamanındaki ramazan adetlerini ve eski istanbul’un yaşantısını anlatan sohbetinden önce sahneye çıkan Yeliz Konya M1 Merkez’de bulunan ziyaretçileri şarkılarıyla çoşturdu. Sohbetin ardından tekrar sahne alan Yeliz M1 Konya Merkez’de bulunan ziyaretçilere mini bir konser havası yaşattı. Program sonunda seyircilerle bol bol resim çektiren ünlü üçlü, programa katılanlarla selfi çektirerek gösteriyi sonlandırdılar.

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak;  ‘Hayatın Merkezi olan AVM’mizde  böyle güzel kültürel  eğlenceyi izlemeye gelen bütün ziyaretçilerimize güzel bir ramazan gecesi yaşattığımızı  düşünüyoruz. AVM’mize gelen bütün ziyaretçilerimize teşekkür ederiz dedi.