Konya'da kaza can aldı: Kontrolden çıkan araç direğe çarptı

Konya'da kaza can aldı: Kontrolden çıkan araç direğe çarptı

Konya'nın Afyonkarahisar yönünde seyir halinde olan bir hafif ticari araç, kontrolünü kaybederek direğe çarptı. Kazada Ali Köse hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Konya'nın gece saatlerinde Afyonkarahisar istikametine seyir halinde olan Y.Ş. yönetimindeki 45 ZC 1184 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, Akşehir ilçesi Değirmenköy Mahallesi yakınlarında trajik bir kaza yaşadı. Sürücü, direksiyon kontrolünü kaybederek refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı.

Konya'da kaza can aldı: Kontrolden çıkan araç direğe çarptı

Kazada araçta bulunan Y.Ş. (62) ve F.Ç. (54) isimli yolcular yaralandı, ayrıca araçta bulunan Ali Köse (68) ise ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilerek yaralılara müdahale edildi ve hastaneye kaldırıldılar. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Ali Köse, hastanede hayatını kaybetti. Kazayla ilgili tahkikat devam etmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.