Konya’da katliam var! Hakem Ümit Öztürk Konyaspor’u katletti

Konya’da katliam var! Hakem Ümit Öztürk Konyaspor’u katletti

Konyaspor Süper Lig’de 25’inci hafta mücadelesinde Kasımpaşa’yı ağırladı. Zorlu mücadelede kazanan çıkmadı. Maçın hakemi Ümit Öztürk Konya’da adeta katliama imza attı.

Süper Lig’de şampiyonluk iddiası bulunan Konyaspor, zorlu rakibi Kasımpaşa’yla karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede maçın hakemi Ümit Öztürk Konyaspor’u katletti. Zorlu mücadelede kazanan çıkmadı.

MAÇ ESNASINDA HAVA SOĞUDU

Gündüz saatlerinde bahardan kalma bir havayla güne başlayan Konya’da maç saatinde hava bir anda soğudu.

CİKALLESHİ YEDEK

Konyaspor, Kasımpaşa karşısına Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Rahmanovic, Amilton, Bytyqi, Ahmed Hassan onbiriyle çıktı.

İLHAN PALUT TRİBÜNDE

Trabzonspor mücadelesinin sonunda hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, mücadeleyi tribünden takip etti. Palut, telefonla kenar yönetimine taktiklerini bildirdi.

KONYASPOR GOLÜ ERKEN GÖRDÜ

Mücadelenin 7’nci dakikasında Kasımpaşa, Mortadha’yla 1-0 öne geçti.

SEHIC KALEDE GÜVEN VERDİ

Karşılaşmada Konyaspor defansı özellikle iilk 15 dakikada adeta şoka girdi. 13’te Adil’in kısa kalan pasına Umut dokundu. Kaleci Sehic, topu kurtardı.

Yine 15’inci dakikada Kasımpaşa’da sağdan yapılan ortada top Umut’a çarptı. Sehic topu çıkarmayı başardı.

KONYASPOR ŞOK ETTİ

Maçta ilk 15 dakikada Konyaspor atağa çıkmakta zorluk çekti. Rakibinin baskılı ve atak futboluna karşılık veremeyen yeşil beyazlılar ilk 15 dakikada oyunu kendi sahasında kabul etti.

BU NASIL OFSAYT

Karşılaşmada 17’nci dakika oynanırken yüksek gelen topa Skubic kafa vurarak pasını Amilton’a verdi. Yan hakem ofsayt bayrağını kaldırarak atağı kesti. Hakemin bu anda oyunu durdurmasına Skubic tepki gösterdi. BeinSport’un pozisyon tekrarında ise ofsayt olmadığı görüldü.

ABDÜLKERİM’DEN RÖVAŞATA

25’inci dakikada kullanılan korner atışında top Abdülkerim’in önünde kaldı. Başarılı oyuncu topa müthiş bir rövaşata attı. Yine bir defans oyuncusu Adil topa vuramadı dokunamadı. Bu şut Konyaspor adına ilk şut olarak kayıtlara geçti.

İLK İSABETLİ ŞUTTA GOL GELDİ

28’inci dakikada Konyaspor, rakibini ileride yakaladı. Koka’nın müthiş pasına hareketlenen Amilton, topu Kasımpaşa ağlarına gönderdi. Bu isabetli şut da maçtaki ilk Konyaspor isabetli şutu oldu.

ABDÜLKERİM CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

37’inci dakikada Kasımpaşa atağını faulle kesen Abdülkerim Bardakçı, sarı kartla cezalandırıldı. Abdülkerim gördüğü bu kartla Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

KOKA’DAN 2 ASİST

40’ıncı dakikada kullanılan taç atışında yaşanan karambolde topu önünde bulan Koka, ortaladı. Topa kafa vuran Rahmanovic, takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

ABDÜLKERİM’DEN MÜTHİŞ KAFA

Mücadelede 43’üncü dakikada kullanılan serbest vuruşta topa Abdülkerim kafa vurdu. Top direğin hemen yanından dışarı çıktı.

FAUL RAHMANOVIC’E SARI KONYASPOR’A

45’inci dakikada Kasımpaşalı oyuncu Rahmanovic’e çok sert bir faul yaptı. Hakem Ümit Öztürk pozisyonda Kasımpaşalı oyuncuya sarı kart göstermedi. Ancak pozisyona itiraz eden Konyaspor teknik ekibinden Osman Demir’e sarı kart çıkardı.

İlk yarıda başka gol olmadı ve Konyaspor, soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

İkinci yarıya Kasımpaşa takımı başladı. Oyuna giren Hajradinovic, 47’nci dakikada vurduğu kafayla takımına beraberliği getiren golü attı.

DEFANS SOS VERDİ

Süper Lig’in en başarılı defans hattından biri olarak gösterilen Konyaspor defansı bu maçta şu ana kadar oynadığı maçların belki de en kötü görüntüsünü sergiledi. Çok oyuncu kaçıran defans hattı rakibine de çok pozisyon verdi.

KONYASPOR’DAN ERKEN CEVAP

52’nci dakikada yapılan ortaya Kasımpaşa defansı kafayı vurdu. Topu önünde bulan Soner, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını tekrar öne geçirdi.

BU NASIL PENALTI?

58’inci dakikada Kasımpaşalı Eren, ortasını yaptıktan sonra Adil’in müdahalesi oldu. Hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. VAR incelemesi sonrası penaltı kararı çıktı.

Penaltıyı Umut Bozok kullandı ve Sehic kurtardı. Hakem Ümit Öztürk, kaleci Sehic’in çizgiden çıktığı gerekçesiyle penaltı tekrarlandı.

Tekrarlanan penaltıda Sehic yine çizgiyi tekretti. Ancak Umut Bozok’un vuruşu gol oldu ve hakem penaltıyı tekrarlatmadı.

Durum 60’da 3-3’e geldi.

HAKEMDEN İNCİLER

65’te Kasımpaşalı oyuncu Skubic’e çok sert girdi. Hakem Ümit Öztürk sarı kart vermekle yetindi.

KONYASPOR GOL ATMASIN DİYE ELİNDEN GELENİ YAPTI

71’de Konyaspor, Soner’in vuruşunda öne geçti. Ancak hakem Ümit Öztürk golü ofsayt nedeniyle iptal etti.

KASIMPAŞA UZATMADA ATTI

Karşılaşmanın 90+1’inci dakikasında Kasımpaşa Mabil’in ayağından bulduğu golle 4-3 öne geçti.

90+5 PENALTI İPTAL EDİLDİ

Konyaspor, 90+5’te Cikalleshi’yle hücuma çıktı. Kasımpaşa’da Donk Cikalleshi’yi düşürdü ve hakem penaltıyı verdi ancak pozisyonun ofsayt olduğu belirlendi.

90+10'DA GOL GELDİ

Konyaspor, 90+9'da penaltı kazandı. Penaltıyı Cikalleshi kullandı ve topu ağlara göndererek beraberliği getiren golü attı.

Mücadelede 90+10 oynandı ve 4-4 tamamlandı.

Konyaspor ligde ikinci sıradaki yerini korudu ve 49 puana çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler