Konya'da Karatay Yaz Spor Okulları'nda 12 branşta 4 bin öğrenci eğitime devam ediyor

Konya'da Karatay Yaz Spor Okulları'nda 12 branşta 4 bin öğrenci eğitime devam ediyor

Konya'da Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda eğitimler devam ediyor. Başkan Hasan Kılca da bu yıl toplamda 12 branşta 4 bin öğrencinin eğitimlerin yapıldığı tesisleri ziyaret ederek çocuklarla buluştu

Konya'da Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen Karatay Yaz Spor Okulları’nda eğitimler devam ediyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da bu yıl toplamda 12 branşta eğitimlerin yapıldığı tesisleri ziyaret etti. Sporcuların antrenmanını izleyerek çocuklarla buluşan Başkan Hasan Kılca; “Karatay’ımızda spora, sporcuya ve eğitime yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz. İlçemizdeki tüm çocuklarımızın hem eğitimleriyle hem de gelişimleriyle yakından ilgileniyoruz” ifadelerini kullandı.

yaz-spor-okullari-2.jpg

Karataylı çocuklarda ve gençlerde spor bilincinin daha da geliştirilmesi ve çocukların yaz tatillerini verimli hale getirilmesi amaçlayan Karatay Belediyesi Yaz Spor Okulları eğitimleri devam ediyor.

yaz-spor-okullari-1.jpg

12 BRANŞTA YÜZLERCE ÇOCUK VE GENÇ EĞİTİM ALIYOR

Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan Karatay Yaz Spor Okulu’nda Futbol, Masa Tenisi, Basketbol, Taekwondo, Kickboks, Karate, Jimnastik, Voleybol, Güreş, Yüzme, Okçuluk ve Satranç olmak üzere toplamda 12 branşta eğitimler veriliyor.

yaz-spor-okullari-3.jpg

BAŞKAN HASAN KILCA, SPORCULARIN ANTRENMANLARINI İZLEDİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, 26 Ağustos’a kadar sürecek eğitimler kapsamında gerçekleştirilen antrenmanları izledi. Farklı branşlarda eğitim alan sporcularla buluşan ve onlarla bir süre süre sohbet eden Başkan Hasan Kılca, hocalarından eğitimler ile sporcuların geldiği aşamalar hakkında bilgi aldı.

yaz-spor-okullari-5.jpg

ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMLERİ VE GELİŞİMLERİYLE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Yaz Spor Okulları’nın çocukların sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağladığını ifade etti.

Karatay Yaz Spor Okulları projesini çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Hasan Kılca, “Bu yıl 12 branşta 4 bin öğrencimizle birlikte Karatay Yaz Spor Okulları projemizi sürdürüyoruz. Karatay’ımızda spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam ediyoruz. Yaz ayları boyunca tatilde olan yavrularımızı evlerinden servislerle alarak kendilerine spor yapma imkânı sunuyoruz. Toplamda 12 tesisimizde devam eden eğitimleri önemsiyoruz. Çünkü çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimiz. İlçemizdeki tüm çocuklarımızın hem eğitimleri hem de gelişimleriyle yakından ilgileniyor ve onların yanında olmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

yaz-spor-okullari-6.jpg

yaz-spor-okullari-7.jpgyaz-spor-okullari-8.jpg

yaz-spor-okullari-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.