Konya'da Karatay Tarım Çalıştayı! Üretim gücüne katkı sağlanacak

Konya'da Karatay Tarım Çalıştayı! Üretim gücüne katkı sağlanacak

Konya'da Karatay Tarım Çalıştayı, AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta ve Halil Etyemez ile, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, teşkilat ve STK yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi

Konya'da Karatay Tarım Çalıştayı gerçekleştirildi. AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta ve Halil Etyemez ile, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Lokman Özturhan, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, kurum ve STK temsilcileri katıldı. 

cc.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, "İlk günden bugüne; Türkiye'nin Tarım Şehri olan Konyamızda üretime, verim gücüne katkı sunacak her çalışmayı destekledik, destekliyoruz. Üreticilerimizin, emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Karatay Tarım Çalıştayımız hayırlı olsun" dedi.

ccc.jpg

Karatay Tarım Çalıştayı’na video konferans yoluyla katılan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, "Konya tarımımızın can damarı şüphesiz sudur. Bu bilinçle hareket ederek Konya Ovamızın bereketli topraklarını suya doyurmak ve üretimi arttırmak için son 18 yılda 20 Baraj, 29 Gölet, 65 Sulama Tesisi, 140 taşkın koruma tesisi yaptık. 800 bin dekar araziyi sulamaya açtık" dedi.

c.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan kılca, "Karatay Tarım Çalıştayımız hayırlara vesile olsun. Ülkemiz tarımında önemli bir paya sahip olan bölgemizin üretim gücüne katkı sağlayacak her çalışmanın destekçisiyiz" dedi.

cccccccccccccccccccc.jpg

Etiketler :