Konya'da kapanan yollar yeniden trafiğe açıldı!

Konya'da kapanan yollar yeniden trafiğe açıldı!

Konya’yı etkisi altına alan kuvvetli rüzgar ve kum fırtınasının ardından trafiğe kapatılan yollar yeniden açıldı. İl Emniyet Müdürlüğü olumsuz hava şartlarının devam edeceğini belirterek, sürücüleri uyardı

Konya’yı etkisi altına alan kuvvetli rüzgar ve kum fırtınasının ardından trafiğe kapatılan yollar yeniden açıldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "İlimizde şehirlerarası yollarda kuvvetli rüzgar sebebiyle aksayan trafik akışı şu an itibariyle normale dönmüştür. Sürücülerimizin olumsuz hava şartlarının devam edeceğini göze alarak seyahatlerinde daha dikkatli ve trafik kurallarına uyarak araçları kullanmaları gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Öğlen saatlerinde Konya merkezde rüzgarın etkisi hissedilirken ilçe ve çevre yollarında kum fırtınası oluştu. Trafik güvenliğini sağlamak için Konya İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tedbir amaçlı bazı yolları trafiğe kapattı.

Konya’dan Aksaray – Ulukışla ve Ulukışla – Aksaray güzergahı 22. Km., Ankara Yolu Kırkışla Mevkii Cihanbeyli’ye 15 km yakınlıktaki bölge kum fırtınası nedeniyle trafiğe kapatılarak araçlara geçiş izni verilmedi. Akşam saatlerinde hava sakinleşirken kapalı yollar da yeniden trafiğe açıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.