Konya’da iş dünyası ucuz akaryakıttan faydalanacak

Konya’da iş dünyası ucuz akaryakıttan faydalanacak

Benzin ve motorine ardı ardına yapılan zamlardan sonra fiyatlar aldı başını gitti. Özellikle imalat sanayi ve tedarik zincirleri bu durumdan olumsuz etkilendi. Konya Ticaret Odası da üyelerine özel indirim yapan istasyonu açıkladı.

Konya ve Türkiye’de akaryakıta yapılan zamların ardından üreticiler bu durumu sürekli üretim maliyetlerine dolayısıyla etiketlere yansıtıyor. Konya Ticaret Odası da üyelerinin bir nebze nefes alması için bir istasyonla anlaşma yoluna gitti.

KTO ÜYELERİNE İNDİRİM

Konya Ticaret Odası üyelerine yaptığı bilgilendirmede Aykut Ünlüer Total istasyonunun üyelere indirim yapacağını duyurdu. Buna göre üyeler doğrudan borçlanma sistemiyle benzini yüzde 6,5 ve motorini de yüzde 7 indirimle alabilecek. Ayrıca kredi kartıyla alışveriş yapmak isteyen üyeler benzin ve motorini yüzde 6,5’tan alabilecek.

Konya'da Total istasyonlarında benzinin litre fiyatı 14,28 TL. Motorinin litre fiyatı ise 14,49 TL.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurmuştu.

Buna göre Konya'daki Total istasyonlarında benzinin litre fiyatı 14,28'den 14,88'e, benzinin litre fiyatı da 14,67 TL'ye satılacak.

konya-ucuz-akaryakit.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.