Konya'da gaziler ve şehit yakınlarına 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' verildi

Konya'da gaziler ve şehit yakınlarına 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' verildi

Konya Valiliği tarafından düzenlenen 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni', Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda gerçekleşti

Konya Valiliği tarafından düzenlenen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni”, Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gazilere ve şehit ailelerine teslim edilmek üzere Konya Valiliğine gönderilen Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarının Tevcihi Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

toren32.jpg

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Devlet Övünç Madalyaları tevcih talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını ileterek madalyanın millete yapılmış olan fedakârlığın, gösterilen kahramanlığın bir nişanesi olduğunu belirtti.

toren38.jpg

Konuşmaların ardından gaziler ve şehit yakınlarına Vali Vahdettin Özkan tarafından Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları teslim edildi.

toren11.jpg

Törene Vali Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fidan Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, gaziler ile gazi ve şehit yakınları katıldı.

toren2.jpg

Etiketler :