Konya'da faciadan dönüldü! Otomobil kamelyayı devirip çocuk parkına daldı

Konya'da kontrolden çıkan otomobil, parka dalarak kamelyayı yıktı, çocuk oyun alanının korkuluklarına vurarak durabildi. Olayın gece saatlerinde olması olası bir facianın önüne geçerken, sürücü "Bir anda gözüm karardı, hiçbir şey anlamadım" diyebildi

Konya Karatay'da kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki parka girerek kamelyayı yıktıktan sonra korkuluk demirlerine vurarak durabildi. Sürücü, "Bir anda gözüm karardı, ben de hiçbir şey anlamadım" derken, olayın gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanması nedeniyle olası bir faciadan dönüldü.

Kontrolden çıkan otomobil parka daldı

Kaza, saat 02.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Keçeciler Mahallesi Ali Ulvi Kurucu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Cesur idaresindeki 42 JC 600 plakalı otomobil, Yediler Mahalle Mezarlığı istikametinden İl Emniyet Müdürlüğü istikametine seyir halinde olduğu sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Keçeciler Emekli Konağı çevresinde bulunan demir korkulukları kırarak park alanında bulunan kamelyayı yıktıktan sonra demirlere çarparak durabildi.

Kontrolden çıkan otomobil parka daldı

PARKTA KİMSENİN OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazanın gece saatlerinde olması ve parkta kimsenin olmaması kazanın boyutlarının büyümesinin önüne geçerken, polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

Kontrolden çıkan otomobil parka daldı

SÜRÜCÜNÜN TESTLERİ TEMİZ ÇIKTI

Öte yandan, sürücünün yapılan alkol ve uyuşturucu testi temiz çıktı, alkol ve uyuşturucu kullanımı olmadığı belirlendi.

Kontrolden çıkan otomobil parka daldı

"BİR ANDA GÖZÜM KARARDI, BEN DE HİÇBİR ŞEY ANLAMADIM"

Kazayı yara almadan atlatan ve kazanın bir anda olduğunu anlatan sürücü Ali C., "Kırmızı ışıklardan emniyet istikametine seyir halinde olduğum sırada hızlı değildim, kırmızı ışıklarda da durmuştum, gelirken bir anda gözüm karardı. Ben de hiçbir şey anlamadım. Gözümü açtığımda buradaydım. Gözüm karardı bir anda oldu, ben de hatırlamıyorum. Parka girmek burayı işgal etmek öyle bir şey yapmam. Devletin, belediyenin malına zarar vermek kesinlikle öyle bir niyetim yok ama olan oldu" diye konuştu.

Kontrolden çıkan otomobil parka daldı

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından araç parktan çekici yardımıyla çıkartılarak otoparka götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kontrolden çıkan otomobil parka daldı

Kontrolden çıkan otomobil parka daldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler