Konya’da eve baskın! Çok sayıda kaçak silahla yakalanan şahıs serbest bırakıldı

Konya’da eve baskın! Çok sayıda kaçak silahla yakalanan şahıs serbest bırakıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde ihbar üzerine bir eve düzenlenen jandarma baskınında çok sayıda kaçak ve yasa dışı üretilmiş silah ile silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıs, mahkemece serbest bırakıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesi Üzümlü Mahallesi'nde bir eve düzenlenen jandarma operasyonunda çok sayıda kaçak ve yasa dışı üretilmiş av tüfeği ile tabanca yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan zanlı, serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya'nın Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesi'nde bir evde kaçak üretim silahlar bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler tarafından tespit edilen adrese baskın düzenlendi.

Evde yapılan aramada 32 adet av tüfeği, 4 adet havalı tüfek, 2 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 2 adet kurusıkıdan çevirme tabanca yapımında kullanılan torna makinesi ile 798 adet tabanca yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli M.E., çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.