Konya'da Esrar Alemine Jandarma Baskını

Konya'da Esrar Alemine Jandarma Baskını

Konya’nın Beyşehir ilçesinde sahur vakti hazırladıkları düzenekle uyuşturucu madde kullanarak alem yapan 3 kişi, jandarmanın düzenlediği baskın sonucu gözaltına alındı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde sahur vakti hazırladıkları düzenekle uyuşturucu madde kullanarak alem yapan 3 kişi, jandarmanın düzenlediği baskın sonucu gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri, ilçeye bağlı Bayavşar Mahallesi'ne son bir haftadır gece geç saatlerde gelen şüpheli araçları takibe aldı. Sahur vakti bazı kişilerin bölgedeki açık arazide uyuşturucu alemi yaptığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, adrese baskın düzenledi. Operasyon kapsamında Seydişehir ilçesinden adrese geldikleri belirlenen Ö.T. (28), B.Ç. (25) ve A.Ç., esrar içmekte kullandıkları pet şişeleri kesmek suretiyle hazırladıkları 'nargile' denilen düzenekle birlikte suçüstü yakalanarak gözaltın alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada düzenekle birlikte bir miktar kubar esrar ile uyuşturucu haplar ele geçirildi. Şüphelilerin, pet su şişelerini ilkel bir nargile şekline getirerek oluşturdukları düzenek sayesinde nargile içer gibi esrar dumanı ile dolu pet şişeden uyuşturucuyu aldıkları ve böyle daha iyi kafayı bulduklarını söyledikleri iddia edildi.

Düzenek ve uyuşturucular jandarma tarafından Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı tarafından alıkonulurken, karakolda ifadelerinin ardından salıverilen şüpheliler hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlamasıyla yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Etiketler :