Konya'da elektrik kesintisi! MEDAŞ telefon yağmuruna tutuldu

Konya'da elektrik kesintisi! MEDAŞ telefon yağmuruna tutuldu

Konya'nın bazı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintisi sokağa çıkma kısıtlamasında olan vatandaşları çileden çıkardı. MEDAŞ telefon yağmuruna tutulurken, konuyla ilgili ilk açıklama Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'tan geldi

Konya'nın Meram ve Karatay ilçelerindeki bazı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintisi sokağa çıkma kısıtlamasında olan vatandaşları çileden çıkardı. MEDAŞ telefon yağmuruna tutulurken, konuyla ilgili ilk açıklama Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'tan geldi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Meram ilçemizin bazı mahallelerinde yeraltı elektrik kablolarındaki arıza nedeniyle oluşan kesintiye Medaş ekiplerimiz hızlıca mudahele etmiş olup en geç yarım saat içerisinde sıkıntı giderilmiş olacaktır. Hemşehrilerimin bilgisine" ifadelerine yer verdi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehrimizin bazı bölgelerinde yaşanan elektrik arızaları nedeniyle ilçemizde de kısmi kesintiler yaşanmaktadır. MEDAŞ ekipleri müdahale etmekte ve elektrik kesintisi yaşanan bölgelerimize kısım kısım yeniden elektrik aktarımı başlamıştır" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.