Konya'da düzenlenecek iki yürüyüş için trafik uyarısı: Bu yollar kapanacak

Konya'da düzenlenecek iki yürüyüş için trafik uyarısı: Bu yollar kapanacak

29 Ekim Pazar günü Konya'da iki yürüyüş düzenlenecek. "Anneler Gazze İçin Yürüyor" yürüyüşü saat 14.00'te, "Fener Alayı Yürüyüşü" ise saat 20.00'de başlayacak. Her iki yürüyüş için de belirtilen güzergahlar trafiğe kapatılacak.

Konya'da 29 Ekim Pazar günü iki yürüyüş düzenlenecek.

"Anneler Gazze İçin Yürüyor" konulu yürüyüş saat 14.00'te Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda başlayacak. Alaaddin Caddesi, İş Bankası Önü ve Kayalıpark'ta tamamlanacak yürüyüş için belirtilen güzergahlar 14.00 - 15.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

Konya'da Fener Alayı Yürüyüşü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında ise saat 20.00'de Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda "Fener Alayı Yürüyüşü" düzenlenecek. Alaaddin Caddesi, Camlı Köşk Önü ve Anıt'a kadar sürecek yürüyüş için belirtilen güzergahlar saat 20.00'de trafiğe kapatılacak.

Yürüyüşler nedeniyle belirtilen güzergahlarda trafik yoğunluğu yaşanabileceğinden, sürücülerin alternatif güzergahları kullanması tavsiye ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum