Konya'da düğün salonu önünde kaza! TIR ve otomobil çarpıştı

Konya Yeni İstanbul Caddesinde bir düğün salonu önünde TIR ve otomobil çarpıştı. Bir kişinin yaralandığı kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı

Konya'nın Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi'nde otomobil ve TIR çarpıştı. Bir kişinin yaralandığı kaza nedeniyle ulaşımda aksama yaşandı.

Kaza, akşam 21.45 sularında Konya'nın Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Kralın Düğün Salonu önünde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada Sıdıka A. hafif yaralandı.

Trafik kazası nedeniyle yolda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Emniyet Bosna istikametine giden sürülerin alternatif olarak TÜRMAK kavşağından itibaren Veysel Karani Caddesini tercih etmeleri uyarısında bulundu.

Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol yeniden çift şerit olarak trafiğe açılırken, kontrollü şekilde akım sağlandığı açıklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.