Konya'da driftli düğün pahalıya patladı! Emniyet uyardı: Mutluluğa kurşun sıkma! Konvoy ve driftle tehlike saçma

Konya’da düğünde drift atan 4 otomobilin görüntüleri gururla sosyal medyada paylaşıldı! Görüntüleri ihbar kabul eden polis drift attığı tespit edilen araçlara 36 bin 500 lira ceza keserken, emniyetten uyarı 'Mutluluğa kurşun sıkma' uyarısı geldi

Konya’da düğünde drift atan 4 otomobilin görüntüleri gururla sosyal medyada paylaşıldı! Görüntüleri ihbar kabul eden polis drift attığı tespit edilen araçlara 36 bin 500 lira ceza kesti. Konya Emniyeti, düğünlerde kurşun sıkma, çevreyi rahatsız edecek şekilde düğün konvoyları ile drift yaparak trafik güvenliğinin tehlikeye atılmaması uyarısında bulundu.

Olay, Konya’nın Ereğli ilçesinde meydana geldi. Bir düğün töreninde davetlilerin sırayla drift attığı görüntüler sosyal medyaya yansıdı. İnternet üzerinden yayınlanan görüntüleri ihbar kabul eden Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri araçları tespit etmek için çalışma başlattı.

Düğün Salonu önünde bulunan park alanında drift yapan araçların tespiti amacıyla yapılan kamera ve sosyal medya çalışmalarını inceleyen ekipler tespit ettikleri 4 araca Karayolları Trafik Kanunu 67/1d maddesi drift yapmak suçundan toplam 36 bin 500 TL trafik cezası uyguladı. Ayrıca 4 aracın ruhsat sahibine Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak suçundan Polis Merkezince adli işlem başlatıldı.

DÜĞÜNDE KURŞUN SIKMA, ÇEVREYİ RAHATSIZ EDEN DÜĞÜN KONVOYU VE DRİFT YAPANLAR TAKİPTE

Emniyet yetkililerince yapılan açıklamada “yaz aylarının gelmesi ile birlikte gerçekleşen salon ve sokak düğünü törenleri sırasında, öncesinde ve sonrasında silah kullanımına, çevreyi rahatsız edecek şekilde olan araç konvoylarına, drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atanlara, vatandaşlarımızın huzur ve rahatını bozacak her türlü eylem ve davranışa Emniyet Müdürlüğümüzce izin verilmeyecektir. MUTLULUĞA KURŞUN SIKMA” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.